Carolina Hurricanes voitti Boston Bruinsin pudotuspelisarjassa

Comments · 396 Views

Carolina Hurricanes voitti Boston Bruinsin pudotuspelisarjassa

NHL on tulossa tämän kauden pudotuspeliotteluun, kun Carolina Hurricanes ja Boston Bruins ovat lähimpänä. Carolina Hurricanes on nyt voittanut Boston Bruinsin molemmissa peleissä, ja kolmannesta ottelusta tuli tärkein paluuvaihe. Boston Bruins on kamppaillut päästäkseen pudotuspeleihin tällä kaudella, eivätkä pelaajat halua joutua helposti Carolina Hurricanesin päihittäviksi. Boston Bruins Pelipaita on nähty pudotuspeleissä useiden vuosien ajan, mutta valitettavasti fanit eivät päässeet näkemään joukkueen voittavan Stanley Cupia uudelleen.

Carolina Hurricanes haluaa epätoivoisesti pelata Tampa Bay Lightningia vastaan ​​jälleen tällä kaudella viime kauden pudotuspelitappionsa jälkeen. Pelijärjestyksen mukaan Carolina Hurricanesin on voitettava vastustajansa kahdella ensimmäisellä kierroksella, jos he haluavat pelata Tampa Bay Lightningia vastaan ​​tai joukkueet eivät kohtaa. Itäisen konferenssin joukkueet ovat olleet vahvoja tällä kaudella, eikä Carolina Hurricanesin ole helppoa voittaa mestaruutta. Tampa Bay Lightningin lisäksi Florida Panthers ja New York Rangers ovat arvaamattomia joukkueita, joiden on annettava kaikkensa seuraavassa pelissä voittaakseen todella. Halvat NHL Pelipaidat

Sebastian Antero Aho, Andrei Svechnikov ja Ethan Bear ovat kasvaneet vuosien varrella ja muodostavat yhdessä vahvan joukkueen. Sebastian Antero Aho ja Andrei Svechnikov liittyivät molemmat luonnokseen Carolina Hurricanesin Pelipaita, kun taas Ethan Bear aloitti uransa Oilersin paidassa. Kolme nuorta pelaajaa tapasivat monien vaikeuksien jälkeen Carolina Hurricanesissa ja olivat erittäin iloisia saadessaan tutustua toisiinsa.

Comments