Brasilialainen supertähti johtaa Pariisin 7 maalin voittoon

Comments · 300 Views

Ligue 1:n kauden 2022/23 kolmas kierros jatkuu. Paris Paris voitti entisen Ligue 1:n mestarin Lillen vieraissa 7-1 ja voitti kolme ensimmäistä peräkkäistä voittoa edetäkseen sarjan kärjessä.

Mbappe suoritti avauksen 8 sekunnissa ja teki Ligue 1:n nopeimman maalin ennätyksen ja teki hattutempun. Messi ja Ashraf syöttivät laukauksia ja panostivat.

Tietenkin Pariisin häikäisevin tähti on edelleen brasilialainen supertähti Neymar. Hän teki pelissä 2 maalia ja 3 syöttöä ja johti menestyksekkäästi tätä 7 maalin voittoa.real madrid pelipaita

Edellisessä Ranskan Super Cupissa ja kahdessa Ligue 1 -pelissä Neymar osoitti erinomaista suorituskykyä. Pariisin Montpellierin kotivoitossa 5-2 viimeisellä kierroksella Neymar syötti ja teki panoksen, mutta vaikka hänen kumppaninsa Mbappe teki myös maalin, hän vaikutti tyytymättömältä koko pelin ajan, koska hänen joukkuetoverinsa tekivät niin. ei syötä palloa.Chelsea Koti Pelipaita

Pelin jälkeen Paris kutsui myös 3 supertähteä pyytämään heitä keskittymään kokonaistilanteeseen ja olemaan ryhtymättä sisätaisteluihin. Tämä peli näki selvästi keskustelun vaikutuksen.

Toisella puoliajalla Ligue 1:n paikalliset tyrannit jatkoivat hyökkäystään. 52. minuutilla Ashraf antoi keskityksen oikealta. Mbappe teki hyvän laukauksen, mutta meni ohi. Neymar työnsi maalin takaapäin ja teki maalin. Maalin jälkeen kaksi supertähteä myös syleilivät toisiaan. Juhlia. Lillen joukkueen tekemän maalin jälkeen Neymar ja Mbappe tekivät kahdesti maalin syötössä ja hattutempun, ja Paris voitti lopulta 7-1.