Arsenal podaljšal pogodbo s Tomiyasujem do leta 2026

Comments · 111 Views

Arsenal podaljšal pogodbo s Tomiyasujem do leta 2026

Tomiyasu je prvič debitiral pri belgijski ekipi Saint-Truden. Takrat je bil Tomiyasu star komaj 19 let. Kasneje se je preselil v Serie A Bologna in izstopal v Italiji. Leta 2021 ga je cenil Arteta in iz Bologne prestopil v Arsenal. V tej sezoni je zaigral 20-krat in skupaj v treh sezonah odigral 73 tekem. Sposoben je igrati vse položaje v obrambi. Celo trener Arteta ga je pohvalil. je občudovanja vredna oseba.

Kot branilec Tomiyasujeva prisotnost ni visoka, toda ob zmagi Arsenala nad Sheffield Townom oktobra lani je Tomiyasu dosegel svoj prvi gol za Arsenal.

Tako Edu kot Arteta sta vesela in se veselita Tomiyasujevega podaljšanja pogodbe. Trener je dejal: "Tomiyasu je oseba z naravnimi sposobnostmi in močjo. Zelo smo veseli, da je Tomiyasu lahko z nami. Odkar se je pridružil Arsenalu, je Tomiyasu odličen igralec ." Vsi so ga imeli radi, bil je sestavni del ekipe. Tomiyasujeva želja in odločenost, da vsak dan postane boljša različica samega sebe, sta občudovanja vredni.

Tomiyasu je podaljšal pogodbo z Arsenalom za eno leto, pogodba bo veljala do leta 2026, njegova tedenska plača pa se bo povečala na 100.000 funtov.

Upam, da bo lahko Tomiyasu še naprej brusil svojo voljo in postal bolj popolna oseba v prihodnosti pri Arsenalu. Tomiyasu,nogometni dresi ki se lahko prilagodi različnim vlogam, je osrednji igralec Arsenala, Arsenal pa je tudi najboljša ekipa v Tomiyasujevem srcu. .

Comments